Aktuális bulik

Március 17. (szombat) - SZIGETVÁR
Városi Sportcsarnok


DELTA - PEAT JR. /WE LOVE 2000's/ - DJ NYAKI


Program:

22:00 - Kapunyitás
22:30 - DJ NYAKI
23:30 - DELTA
01:00 - PEAT JR. (WE LOVE 2000's/
02:00 - DELTA
03:30 - DJ NYAKI

Zárás: 04:00


AKCIÓ!
Egész éjjel akcióban a BALLANTINES & COLA...

Március 24. (szombat) - RÁBAPATY
PARTYSÁTOR
84-es főút mellett /Felsőpatyi út/
DELTA - DJ SZATMÁRI és JUCUS - DJ NYAKIProgram:

22:00 - Kapunyitás
22:30 - DJ NYAKI
23:30 - DELTA
01:00 - DJ SZATMÁRI ÉS JUCUS
01:45 - DELTA

Zárás: 04:00


AKCIÓ!

FÜTYÜLŐS akció több ízben


Delta Mozgó Falatozó:
- Pizza ...

Hírek
Új dal és klip Novemberben! RAGYOG A VILÁG 2017. November. 10.

Hamarosan érkezik a legújabb dalunk "RAGYOG A VILÁG" címmel! Most folynak a stúdióban a végső munkálatok, illetve már a videoklipet is leforgattuk, amit nemsokára Ti is láthattok! :)

Nagy öröm van, nagyon várjuk, reméljük, Ti is! ;)


DELTA - INFINITY 2017 /Cover/ 2017. Március. 20.

MEGLEPETÉS! :)

DELTA - INFINITY 2017 /Cover/

Klippremier: Március 23. (csütörtök)
19:00h - Facebook

Feldolgoztuk Guru Josh Project ikonikus INFINITY című dalát, amit nagy sikerrel játszunk a bulikon és nagyon sokan kértétek, hogy tegyük valamilyen formában elérhetővé. Ezt örömmel teljesítjük és ennek tükrében Március 23-án este 7-kor érkezik a legújabb DELTA klip, sok-sok emlékezetes buli pillanatot megörökítve.

Szóval Március 23. (csütörtök):
DELTA - INFINITY 2017!


DELTA MINI KONCERT VIDEO! 2016. Október. 14.

Október 20-án csütörtökön érkezik a Balatonbogláron rögzített Delta Mini Koncert Video!

Az Augusztus 20-i emlékezetes fellépés legjobb és legszebb pillanatait válogattuk össze, az elindulástól egészen a buli csúcspontjáig.

Tehát hamarosan premier a Facebookon! ;)


Mese - Klippremier: Július 31. (vasárnap) - 19:00 2016. Július. 29.

Megvan az új dal premierének időpontja, vasárnap este 7-kor figyeljétek a Facebook oldalunkat és érkezik a várva várt MESE! ;)


"Mikor lesz már kész az új klip?" :) 2016. Július. 14.

Sokan kérdezitek (joggal), hogy mikor lesz kész a "Mese" című új dalunk.

Az animációs részek miatt sajnos egy kicsit tovább tartanak az utómunkálatok, mint ahogy az általában lenni szokott. Még egy kis türelmet kérünk Tőletek, mert már célegyenesben vagyunk és hamarosan tényleg megjelenik a dal, teljes egészében. Már mi is nagyon várjuk, azt meg főleg, hogy a bulikban játszhassuk Nektek! ;)

Mégegyszer köszi a türelmet, nemsokára jelentkezünk! ;)


Hamarosan új klip! 2016. Június. 29.

Jön a Mese! ;)

Nemrég leforgattuk legújabb dalunkhoz legfrissebb videoklipünket "Mese" címmel, melyet hamarosan Nektek is megmutatunk. ;) Nagyon szép helyeken, Eger mellett, Bélapátfalván forgattunk és igazán mesebeli felvételek születtek. ;) A klipet a neves rendező, Galler András 'Indián' ( Los Tiki Pictures ) rendezte, akivel/akikkel nagyon nagy élmény volt együtt dolgozni.

Az animációs részek miatt ezúttal az utómunka kicsit tovább tart, de már célegyenesben vagyunk és nemsokára kész a mű. ;) Addig is köszönjük a türelmeteket, hamarosan jelentkezünk a klippel! ;)


Érik a szőlő - Ciszterna Hard Lyric Video 2015. Szeptember. 15.

Meglepetés! :)
Szeptember 17-én, csütörtök este 8-kor érkezik az Érik a szőlő "Ciszterna Hard" verziójának Lyric Videója! Ez egy fokkal veretősebb lesz, mint az alapverzió és ezt is nagyon szeretjük. ;) Akkor csütörtök este a Facebookon! ;)


Érik a szőlő - Új klip! 2015. Szeptember. 01.


Szeptember 3-án, csütörtökön este 8-kor érkezik legújabb klipünk, az Érik a szőlő. Mi ezzel hangolódunk a szüreti szezonra és a jó borokra, reméljük, Benneteket is jókedvre derít majd. ;) A feldolgozás egyben tisztelgés a Magyar Népdalok előtt.


Érik a szőlő - Új klip hamarosan... ;) 2015. Augusztus. 11. Néhány napon belül leforgatjuk a legújabb klipünket, ami a szüreti szezonra fog megjelenni. Nemsokára jelentkezünk a forgatásról, bővebb információk hamarosan! ;)
DELTA TÁBOR 2015! Július 3-4-5 Dombrád, Tiszapart 2015. Június. 10.


3 nap a Deltával és Veletek!


Nagy örömünkre idén megrendezésre kerül a 4. Delta Tábor! :) Ezúttal a dombrádi Tiszaparton jövünk össze, ami számunkra egy nagyon-nagyon kedves hely. Számos fantasztikus hangulatú Delta buli volt már itt és biztosak vagyunk benne, hogy ez a 3 nap is ugyanilyen, sőt még felfokozottabb hangulatban telik majd el. ;)

Célunk továbbra is a Veletek való találkozás, ismerkedés, ami nem „csak” egy éjszakai bulira korlátozódik, hanem egy egész hétvégét tölthetünk együtt. Tábortűz, nagy beszélgetések és persze zene - zene - zene és buliii!! ;)
Az eddigi táborokban is nagyon sok barátság és pozitív kapcsolat született, reméljük, ez ezúttal sem lesz másképp. ;)

Idén is nagyon szép helyen leszünk, a Tábor egy üdülőövezetben , közvetlenül a gyönyörű Tiszaparton helyezkedik el, az eddigi dombrádi DELTA bulik helyszínén.

A Táborról minden információt megtalálsz a "bulik" menüpont alatt!


DELTA - Buli videó - Szerda este 20:00!!! 2014. Augusztus. 25.

Az elmúlt hetek DELTA bulijaiban csináltunk egy csomó videót, amiből készül egy kis összeállítás. Szeretnénk megmutatni, hogy milyen szép látvány a színpadról nézve, amikor teljes gőzzel énekeltek, táncoltok, tomboltok a mi legnagyobb örömünkre. :) Persze azért mi is rajta leszünk a felvételeken. :) Dalrészletek, közönség-éneklés, minden... :) Szóval szerda este 8-kor a Facebookon DELTA Buli-videjóóó!!!;)


Új Weboldal 2014. Július. 13. Sziasztok!

Végre elindíthattuk a megújult honlapunkat! ;) A csúszás oka a szokásosnál is sűrűbb nyári teendők és egy csomó felhalmozódott dolog, amiknek csak most került pont a végére. Ezúton is köszönjük a türelmeteket.

A Facebook oldalunk mellett továbbra is itt értesülhettek először a dolgainkról, bulikról, hétvégi partyfotókról és természetesen az új dalokról, klipekről.

Szervezők számára:
A plakátok, flyerek elkészítéséhez hamarosan nagyfelbontású képekkel frissül a "letöltések" menüpont.

Jó hír, hogy ezentúl telefonon is le tudjuk egyeztetni a jövőben megszervezésre kerülő fellépéseket. Ezen kívül egy megrendelő űrlap is a rendelkezésre áll, ami sokkal gördülékenyebbé teszi a szervezést. Mindezek a "műsorrendelés" menüpont alatt találhatók.

Jó böngészést és további szép napokat kívánunk Mindenkinek! ;)

Üdvözlettel: DELTA

Legújabb Bulifotók
Legújabb videóklipünk
Minden jog fentartva. www.deltabuli.hu